pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 036 m/ William Kvist : Stop med at frygte fremtiden og hypnotisér dig til top performance

William Kvist er ugens gæst i MindCast. Han er professionel fodboldspiller – både i F.C. København og selvfølgelig på det danske landshold. William er en mand der tænker utrolig dybe tanker – også lidt dybere, end de fleste fodboldspillere. Han tænker bl.a. rigtig meget over, hvad det er han laver, når han ikke spiller fodbold – især for at finde ud af, hvordan han kan performe bedst muligt – og dette er i særdeleshed noget som vi kan lære rigtig meget af i erhvervslivet. Tag rigtig godt i mod William Kvist i dette afsnit af MindCast:

 

Kristian Koch

William Kvist vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

 

  • Hvordan du kan hypnotisere dig til at performe dit ultimativt bedste
  • Hvad erhvervslivet kan lære fra fodboldverdenen
  • Hvorfor de fleste ikke er bevidste nok om, hvor de gerne vil hen
  • Hvad der er den største udfordring ved at være professionel fodboldspiller
  • Hvordan du finder ro og taknemmelighed, når du frygter fremtiden

William Kvist deler bl.a. følgende guldkorn:

 

”Der er ikke nogen tvivl om, at jeg jo i hvert fald har nørdet det med at optimere min hverdag, mig selv og min karriere rigtig meget. Har prøvet mange forskellige ting med kost og søvn og tilskud – altså jeg har været oppe at spise 60 tabletter om dagen på et tidspunkt, og nogengange spiser jeg ikke noget.”

”Det var fedt at nørde ned i, men man kan også godt komme lidt i et fængsel – næsten ikke at tro, at man kan præstere, hvis ikke man får det rette mad. Jeg har i hvert fald fundet ud af nu, at jeg sagtens kan præstere, selvom jeg måske ikke har fået nok søvn i løbet af en uge, eller at jeg ikke har spist lige præcis på de rigtige tidspunkter. Den ro har jeg også fundet i mig selv.”

”Det er klart for os (på fodboldholdet, red.), at vi er på 2 gange om ugen, hvor vi virkelig skal give den fuld gas, og så resten af perioden gælder det egentlig om at komme så langt ned som muligt – få sovet så godt som muligt – få drukket det rigtige – få spist det rigtige.”

”Det handler grundlæggende om, at du fokuserer på at få luften dybt ned i maven, og så kan du lave forskellige teknikker ift – når du så fx trækker vejret ind, så kan du tælle til fire –  så kan du holde været i måske syv sekunder, og så kan du puste ud i otte. Det er en meget basal øvelse.”

”Du er nødt til at dyrke det med at præstere bedst.”

”Hun (kæresten, red.) bliver irriteret over, at jeg ikke kommer hjem i ordenlig tid, så jeg blev nødt til at sige til hende: ”Ved du hvad, jeg gør alt, hvad jeg kan, for at den her karriere, den kommer til at gå så godt som muligt, og så snart jeg er færdig med de ting, jeg mener er aller vigtigst, så kommer jeg hjem.”

”2 gange om ugen er jeg enten idiot eller fantastisk. Er du på holdet, eller er du ikke på holdet? Det er nogle små ting, der gør forskellen. Og hele din verden drejer sig om, om du er på holdet eller ej. Hvis du er på holdet, så er du på vej mod Manchester United, og hvis du ikke er på holdet, så er du på vej mod B93 i 2. division ikk?”

”Jeg tror der er mange, der har stressende job i erhvervslivet, som ikke vil have godt af bare at tonse hjem og ikke have lukket dagen, før de kommer ind af døren.”

”Det er ligesom også et mantra for mig at jeg ER klar – jeg kunne gå ind og spille en fodboldkamp NU.”

”Én ting som jeg har brugt i rigtig mange år, det er hypnose.”

William Kvists håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Få dig en sparringspartner – Læs mere her!

Følg William Kvist:

På fodboldbanen, i TV’et og til tider også i avisen! 😉

2018-07-27T10:24:59+00:00